(network) funding

Commitment Fee: < € 650,00
No-Cure-No-Fee (achteraf): < 2 %
100 % Garantieregeling: Ja
   
 But_brochure  But_bestel
   
   

 

Stuur nu uw idee in en wij zetten het uit bij ons Investeerders netwerk. Wij werken volledig op basis van no-cure-no-fee. We pakken business cases op vanaf € 100.000,- 100% garantie betekent dat we uw aan tafel zetten met een investeerder.

 no cure no pay

Introductie (network) funding

Heeft u een goed business plan en zoekt u vermogen om uw plan te financieren? Dan is EBC funding de oplossing voor het vinden van de juiste investeerder of kredietpartner. EBC investeert ook zelf en geeft u een prima eerste mogelijkheid uw business plan bij ons te laten screenen. We nemen u op in onze data base en dit is kosteloos. Na ontvangst van alle documenten, business ideeën en prognoses volgt de auditie & pitch. We zetten uw plan uit bij ons investeerders netwerk in Nederland. Tevens zijn er Europese investeerders beschikbaar die uw plan kunnen en willen financieren.

In 4 stappen aan tafel met uw investeerder?

Ondernemers zijn gedreven en gemotiveerd om een idee of business plan uit te bouwen. Goede plannen kosten geld en hiervoor heeft u hulp nodig. Het is erg belangrijk dat u goed bent voorbereid en uw business plan goed kunt onderbouwen. Investeerders kijken direct naar het management team en de wijze waarop het team is samen gesteld. Uiteindelijk gaan ze voor een langere periode een verbintenis met u aan. Het is goed om uw zwakke en sterke punten helder in kaart te brengen. Investeerders geloven in mensen en niet alleen in nieuwe diensten of een goed idee. Aanmelden is voldoende om vervolgens in 4 stappen aan tafel te zitten met uw investeerder.

In 4 concrete stappen aan tafel met uw investeerder.

TIP: Onderneem nu actie, en dien een versnelde aanvraag in! Meld u gratis aan bij EBC en wacht niet langer met het indienen van uw aanvraag. Timing en lancering van uw plan is cruciaal voor het behouden van de geloofwaardigheid in uw plan of business idee. Met de versnelde aanvraag krijgt u direct voorrang op honderden mede aanvragers en krijgt u begeleiding.

Stap 1
Interesse fase – Als uw business plan is geschreven en u wilt uw idee informeel op de markt brengen om te onderzoeken of er interesse is dan biedt EBC uitkomst. Laat uw idee informeel door ons team toetsen alvorens u deze indient. Heeft uw plan kans van slagen dan zit u rechtstreeks aan tafel met uw investeerder. Maak nu gebruik van de “Business Idee” en schrijf u gratis in op ons platform.

Stap 2
Business Idee – Om te toetsen of uw plan interesse wekt bij investeerders bied de scan uitkomt. In een mum van tijd plaatst u een “Business Idee” bij ons investeerders netwerk. Na verloop van tijd weet u dat uw plan kans van slagen heeft. Wij rekenen hier geen kosten voor en scheelt u bergen tijd en moeite en geld vooraf.

Stap 3
Auditie en Pitch – Indien een van de investeerders interesse heeft getoond in uw idee ontstaat er op dat moment een 100 % match. U weet nu zeker dat een investeerder uw plan wilt inzien en de mogelijkheid krijgt op een presentatie. We noemen dit de auditie & pitch fase. U wordt uitgenodigd op ons kantoor en u krijgt de mogelijkheid rechtstreeks aan tafel te zitten met uw investeerder, met als doel uw plan te presenteren. Zorg er voor dat u deze fase goed voorbereid.

Stap 4
Acceptatie & kosten – In deze fase worden de kosten geaccepteerd en de overeenkomsten getekend met EBC voor de bemiddeling. Tevens worden de contracten met de investeerder opgesteld. Als de business case rond is worden de kosten pas na een akkoord in rekening gebracht. Wacht niet langer en dien uw plan nu in, u loopt tenslotte geen risico.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Als er concrete interesse is voor het lanceren van uw business idee via ons platform EBC krijgt u de mogelijkheid uw plan aan te melden op onze website. Deze aanmelding is gratis en kost 5 minuten van uw tijd!

Na het officieel aanmelden van uw business idee op ons platform gaan we van start. De aanmelding met de bijbehorende vragen zijn nodig om een compleet beeld te krijgen van de wensen voor u als ondernemer en deze te matchen met een geschikte investeerder.

Ondertussen kunt u werken aan onderstaande zaken, u gaat immers uw plan rechtstreeks voorleggen aan een investeerder.

– Elevator Pitch (presentatie)
– Ondernemersplan
– Liquiditeit Prognose
– Onderbouwing financials
– Exit Strategie

Als u bovenstaande gereed heeft gaan we verder met stap 2. Begin met het kosteloos aanmelden en registreren in ons platform. Dit is gratis en u ontvangt tips waarop u moet letten bij een eerste gesprek. Meldt u nu aan.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Uw business idee dient u in een samenvatting bij ons in en hierin staan de kernpunten van uw aanvraag vermeld. U ontvangt een e mail met hierin de het aanvraagformulier. Uw business idee is bedoeld de investeerder te interesseren voor deelname aan het business plan middels een investering. Het is belangrijk dat deze vragen volledig worden ingevuld. De gegevens moeten overeenkomen met uw business plan.

Als u het business idee heeft ingediend samen met het vragen formulier, bekijken uw aanvraag, passen de nodige teksten aan waar nodig en na uw akkoord zetten we uw business idee uit in ons netwerk van investeerders. Het uitzetten van dit plan is kosteloos. Ondertussen kunt u gaan werken aan uw presentatie en houdt u zich bezig met het fine tunen van uw business plan.

Uw aanvraag blijft kosteloos in ons systeem staan voor de periode van 6 maanden. Lukt het ons niet om binnen 6 maanden een investeerder te vinden dan geven we dit aan u door per e-mail. Het kan ook zijn at uw plannen aangepast moeten worden. In dat geval verlengen we uw aanvraag kosteloos voor de periode van 6 maanden.

Is er geen investeerder gevonden of u heeft zelf kapitaal gevonden dan gaan we samen bezien of er andere mogelijkheden zijn voor een financiering. Bied dit geen uitkomst maken we samen een tot do plan voor de toekomst. Onderneemt u geen actie dan wordt u automatisch uitgeschreven.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Uw auditie ofwel Pitch is erg belangrijk. Indien een van de investeerders interesse heeft getoond in uw idee ontstaat er op dat moment een 100 % match. U weet nu zeker dat een investeerder uw plan wilt inzien en de mogelijkheid krijgt voor te bereiden op een presentatie. We noemen dit ook wel de auditie & pitch fase.

U wordt uitgenodigd op ons kantoor en u krijgt de mogelijkheid rechtstreeks aan tafel te zitten met uw investeerder.
De bijgaande stukken dient u nu reeds klaar te hebben: – Elevator Pitch (presentatie) – Ondernemersplan, – Liquiditeit Prognose, – Onderbouwing financials, – Exit Strategie.

U ontvangt tips en overige aanwijzingen hoe u een gouden indruk kunt maken op uw investeerder. Is uw pitch al klaar? Schrijf u dan nu kosteloos in.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Vooraf is helder wat de kosten zijn, deze vindt u op de website en worden nog eens bevestigd. Alle kosten die gemoeid zijn met de opmaak van de overeenkomsten zitten niet bij de bemiddeling prijs inbegrepen. U kunt gebruik maken van eigen notarissen en of advocaten of wij bieden tegen betaling een business consultant tegen het gangbare uurtarief. Wilt u dat EBC de verantwoordelijkheid overneemt? Dan kost u dat 10% op het uurtarief van de gekozen specialist.

U betaalt alleen bij een 100% match van het vinden van een investeerder. De succes fee over het Funding bedrag betaalt u altijd achteraf en alleen nadat de investeerder uw geld heeft overgemaakt!

De kosten op een rij:

Interesse fase: € 0,- euro (gratis)
– opname data base 12 maanden
– pre-screening van Ondernemers plan

Business Plan: vanaf € 1250,- euro
– Indienen (Business Idee) (100% garantie acceptatie voor presentatie)
– Checken van het plan en gereedmaken.
– Security Check (controle van aanvrager en organisatie)

– Uitzetten naar de Investeerders (uw plan wordt uitgezet aan een selecte investeerders groep)

Auditie & Pitch Fase: € 0,- (gratis)
– We stellen u voor aan de investeerder(s)
– U presenteert uw plan aan uw investeerder(s)
– In de audit fase worden de specificaties besproken van de kredietfaciliteiten

Acceptatie & Kosten: vanaf <2 % van gerealiseerde Funding bedrag.
– We stellen de contracten op met EBC
– De overeenkomsten worden opgemaakt door de advocaten en de notarissen.
– We geven aan waar er evt. aanpassingen moeten komen voor 100% Funding realisatie.
– We bemiddelen samen naar een overeenkomst.
– Na realisatie en akkoord factureert EBC u een % (percentage) over het gerealiseerde bedrag, bij uitkering wordt de fee direct ingehouden.

100% Tevredenheid Garantie:
Aanmelding van uw plan op dit platform is kosteloos. Alle succes fees worden achteraf per factuur in rekening gebracht, of inghehouden. Bijkomende kosten kunnen zijn: notaris, inschrijvingskosten en juridische kosten. Deze worden vooraf in rekening gebracht, of zijn voor eigen rekening. Prijzen zijn excl. BTW. Vraag altijd naar de garantieregeling.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Sidebar_debiteurenbeheer