Over EBC

Hoger Niveau

EBC | Excellent Business Consultants streeft ernaar om Europese ondernemingen naar een hoger niveau te brengen. EBC is in staat direct financieel inzicht te geven van  meer dan 1,2 miljoen bedrijven in Nederland (bijvoorbeeld de actuele cashflow van de onderneming). Inmiddels kunnen we dankzij de samenwerking van onze partners ook op Europees nivo per onderneming inzicht geven in de financiële status van een onderneming. Door actueel inzicht te geven kunnen we bedrijven helpen de kredietwaardigheid te verbeteren.

Resultaten Tellen

De focus van EBC ligt op het verbeteren van bedrijfsresultaten van het MKB en het bemiddelen naar gekwalificeerde oplossingen voor ondernemingen op gebied van financieringen, funding, factoring en krediet, debiteurenbeheer & pre-incasso, venture capital en risico management. Met ons product Risk Monitor geven we de investeerders “real time” de mogelijkheid de voortgang van de investering te monitoren.

Het expertisegebied van EBC aangaande verbetering van bedrijfsresultaten is groot en omvat nagenoeg iedere bedrijfstak. Van alle bedrijfsoplossingen is de ervaring aanwezig. EBC maakt gebruik van een Europees Netwerk van ruim 600 zelfstandige specialisten op het gebied van Finance, Belastingen, en overige financiële specialisten.

Volledige Transparantie

EBC streeft naar goede service, transparantie en openheid van de financiële diensten die worden aangeboden in de markt. Door het enorme aanbod van financiële producten en diensten in de markt is het voor veel ondernemers onbegonnen werk dit uit te zoeken. Ze zien vaak door de bomen het bos niet meer zien en uiteindelijk blijkt de ondernemer veel te duur uit te zijn. EBC bemiddeld en begeleid deze diensten en nemen een actieve rol in als het gaat om onderhandeling en begeleiding.

Sidebar_debiteurenbeheer