FAQS

Hieronder treft u een aantal vragen aan waar wij alvast antwoord op geven.
Is EBC alleen een broker?
Nee, EBC is niet alleen een onafhankelijke broker maar investeert mede zelf in uw business plan als dit mogelijk is en als uw idee goed is. We werken samen met investeerders, banken, grote financiële instellingen, angel investors en venture kapitalisten.
Investeert EBC ook zelf?
Ja, los van ons investeerders netwerk beschikken we zelf over kapitaal waardoor we de kans op financiering voor u kunnen vergroten. Van belang is dat we voor u een geschikte financiering oplossing vinden. We streven naar een betaalbare financiering voor uw business plan.
Werkt EBC op basis van No-Cure-No-Fee?
Ja, er zijn veel financiering en factoring brokers in Nederland die erg duur zijn en toren hoge rekeningen sturen zonder dat hier een resultaat tegen over staat. Dit resulteert in ergernis en frustratie. Uiteindelijk bent u er niet mee geholpen. Werkt u met EBC bent u verzekerd van een oplossing. U betaalt altijd na het opleveren van de prestatie, of het nu gaat om funding, factoring, krediet of andere zaken.
Is uw volledige dienstverlening gratis?
Nee, EBC is transparant in het vergoeding model. Altijd vragen we een fee achteraf. Hierin zijn we helder en duidelijk dus u weet vooraf exact waar u aan toe bent. Dit kost u niets. Voor complexe zaken kan het zijn dat er meer kosten gemaakt moeten worden. We brengen u hiervan vroegtijdig op de hoogte.
Wat kost een consultant via EBC?
EBC hanteert een tarief vanaf EU 50,- (per uur) voor de inzet van een consultant. Duurdere consultants kosten maximaal EU 250,- (per uur). Indien er consultants ingeschakeld moeten worden voor uw business case en een consultant wenst in te huren is dit mogelijk via EBC. Hiermee nemen wij project verantwoordelijkheid, zodat we gegarandeerd zijn van een oplossing. Hiervoor rekenen we 10%. op het uurtarief . Als de consultants beschikbaar zijn in de markt en hanteren zij hun eigen tarief. Wederom open en transparant.
Kan ik rechtstreeks met de Consultant een prijs maken, zonder EBC?
Ja, U kunt er ook voor kiezen de consultant (ZZP’er) rechtstreeks in te huren, hiervoor rekenen we geen bemiddelingskosten en bieden wij u de mogelijkheid rechtstreeks zaken te doen. De samenwerking heeft geen invloed op het uurtarief of de dienstverlening en EBC voorkomt hiermee belangenverstrengeling. U bent vrij om te bewegen.
Indien u ervoor kiest EBC de projectverantwoordelijkheid te geven hanteren we 10% van de uiteindelijk totale factuur voor de gerealiseerde dienstverlening. De taak van EBC is te sturen naar resultaat en borging van kwaliteit van het project.
Heeft u een vraag? Stel ze gerust, stel hieronder uw vraag we zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Sidebar_debiteurenbeheer