Visie & Missie

EBC | Finance is het Europees Financieel handels platform. Wij hebben ambities, groeit u met ons mee?

EBC Finance is de financiële dienstverlener die op onafhankelijke en zelfstandige basis advies- en bemiddelingsdiensten verricht voor Midden en Klein Bedrijf (MKB) en ZZP’ers.

Visie

EBC werkt hierbij samen met zelfstandige externe Excellent Business Consultants, die ieder gespecialiseerd zijn in het probleemgebied en een oplossing aan draagt t.b.v. uw specifieke business case.

De in de markt aangeboden financiële oplossingen zijn veelal complex en duur aangeboden. De ondernemer behoefte aan volledige transparantie en openheid als het gaat om bemiddeling van kredieten en financiële oplossingen. EBC biedt de ondernemers meer zekerheid door onze transparante werkwijze.

We leveren  onze klanten diensten zoals; krediet faciliteiten, monitoring van cashflow van bedrijven en rapporteren business views voor investeerders. Ook bemiddelen we in factoring oplossingen, pre-incasso diensten en debiteuren beheer. EBC is onafhankelijk, resultaat gericht, gedreven en vooraanstaand met de complexe financiële ontwikkelingen die niet meer weg te denken is voor de hedendaagse klanten.

Missie

Onze lange termijn visie gaat verder dan Nederland en strekt zich uit over Europa. Wij zijn van mening dat Nederland de komende decennia Europa wel eens harder nodig zou kunnen hebben dan we vermoeden. Nederland staat bekend als handelsland. EBC is van mening dat deze traditie in lengte van jaren moet worden voortgezet.

Openheid & Transparantie

Wij werken met een heldere en volledig transparante vergoedingsmethodiek op basis van no-cure-no-fee oplossingen. Door te werken met een open calculatie model, zijn alle prijzen van diensten inzichtelijk. Ons Motto is eerst presteren en vervolgens samen verdienen. Aangezien de meeste diensten maatwerk oplossingen zijn is het noodzakelijk samen te werken naar de oplossing en transparant te zijn in de prijsvoering.

Sidebar_debiteurenbeheer