Organisatie

We zijn een onafhankelijke advies organisatie die zich inspant voor ZZP’ers & MKB (midden en klein bedrijf).

Onze inspanningen verrichten wij op basis van no-cure-no-fee, dit doen we samen met ruim 600 intermediairs en zelfstandigen die met ons samenwerken binnen Europa.”

Wat kunnen we
We zorgen voor krediet voor het MKB. Wij betalen uw facturen uit binnen 48 uur en rekken de betalingstermijnen uit naar uw klanten naar 30 – 60 of 90 dagen middels factoring. Wij zorgen voor de beste factoringoplossing voor de onderneming. Wij werken uw gehele debiteurenrisico weg en zorgen voor controle over de cashflow. Dit is slechts een greep van de oplossingen die we kunnen bieden.

Hoe doen wij dat
Wij realiseren deze dienstverlening met meerdere samenwerkende partners zoals; Factoring partners, banken, verzekeraars en investeerders. Voor diverse opdrachtgevers zijn er verschillende oplossingen dus maatwerk is van groot belang.

Wat willen we
Wij zorgen dat u direct beschikt over uw werkkapitaal en zorgeloos kunt ondernemen. Wij bemiddelen en zorgen ervoor dat uw dossier bij de juiste investeerder terecht komt. We kijken graag naar de mogelijkheden voor elke onderneming en willen de beste kansen bieden die ons ter beschikking staan.

Hoe maken we het concreet
Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze consultants. Wij verdiepen ons volledig in uw bedrijf, zodat wij uw financiële en economische situatie kennen en alle mogelijkheden en kansen benutten om uw bedrijf van een gezonde cashflow te voorzien.

Wij stellen samen een perfect dossier samen, screenen uw gehele onderneming op juridische risico’s en zoeken de beste factoring of financiering overeenkomst.

1. Inventariserend kennismakingsgesprek.
2. Wij maken voor u een offerte.
3. Wij stellen een adviesplan voor u op.
4. Wij doen een (krediet)aanvraag.
5. Wij voeren voor u de onderhandelingen en verzorgen het juiste contract.
6. Wij stellen u voor aan de financier.
7. Nabespreking.
8. Monitoring lopende contract.

Onze diensten verrichten we op no-cure-no-fee basis. Complexere zaken zetten we voor u uit in de markt en nemen zo nodig volledige verantwoordelijkheid. Vul hieronder ons contact formulier in en maak een vrijblijvende afspraak.

  1. Beschikbaar in de Dag of Avond
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. (verplicht)
  5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Sidebar_debiteurenbeheer