Rekening van EBC ontvangen wat nu?

Ik heb een rekening ontvangen, wat nu?

U heeft onlangs een brief van EBC ontvangen. Dit wil zeggen dat u, volgens onze opdrachtgever, uw openstaande factuur niet tijdig heeft betaald.

Contact:

Indien gewenst kunt u contact met ons opnemen om een betalingsafspraak te maken. Hiermee kunt u voorkomen dat de kosten oplopen en er, in het vervelendste geval, een gerechtelijke procedure wordt gestart.

Mocht u het niet eens zijn met de vordering, dan adviseren wij u schriftelijk verweer te voeren. Uw verweer zal opgenomen worden in het dossier en tijdens een gerechtelijke procedure aan bod komen.

Oplossing:

In beide gevallen adviseren wij het gesprek met ons aan te gaan, dit uiteraard met als doel tot een betaal oplossing te komen.

U wenst een betalingsafspraak

Wanneer u wenst te voorkomen dat het openstaande bedrag op gaat lopen. Maar helaas niet in de gelegenheid bent het openstaande bedrag in één keer te voldoen. Dan kunt gebruik maken van een betalingsafspraak.

Vergeet nooit uw dossiernummer te vermelden!

Schriftelijk:

EBC | Incasso & Debiteurenbeheer
Afd. Debiteurenbeheer
Markendaalseweg 78 A

4811 KD NL BREDA

E-Mail:
debiteurenbeheer@ebcfinance.nl

Tel:
+31(0)6-40511348 (op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00)

Bankgegevens:

ING Bank

BIC: INGBNL2A

IBAN: NL21INGB0006230243

De procedure

Als u het niet eens bent met de openstaande factuur en onze opdrachtgever is van mening dat deze wel terecht is. Dan zullen wij de dagvaardingprocedure opstarten. Een deurwaarder zal deze dagvaarding aan u betekenen en u informeren over de zittingsdatum. Eventuele gevoerde verweren zijn in de dagvaarding opgenomen.

Tijdens de zitting zal de rechtbank een vonnis wijzen en zal er duidelijk worden, welke partij zijn of haar gelijk krijgt. U dient er rekening mee te houden dat; Wanneer u in uw ongelijk gesteld wordt komen de gerechtelijke kosten voor uw rekening, deze bedragen minimaal € 250,-.

Mocht u na het gewezen nog steeds niet overgaan tot het betalen van de openstaande vordering. Dan zullen wij de deurwaarder opdracht tot executie van het vonnis geven. Dit wil zeggen dat er opdracht gegeven wordt om beslag te leggen op uw eventuele inkomsten en of bezittingen.

Tip 1. Blijf altijd in gesprek en contact met uw incassobureau.

Tip 2. Maak een betaalafspraak die u kunt nakomen.

Tip 3. Reageer direct na het ontvangen van een aanmaning.

  1. Neem contact met ons op:
  2. Vermeld altijd uw dossiernummer
  3. (verplicht)
  4. (verplicht)
  5. (verplicht)
  6. (geldig e-mailadres)
  7. (verplicht)
 

cforms contact form by delicious:days

 

 

Sidebar_debiteurenbeheer