Beleggen

Minimum inleg: € 25.000,-
Winstdeling: < 20 %
In en uitstap: maandelijks
But_brochure But_bestel

Lees altijd de prospectus van de desbetreffende financiële instanties en of fondsen aandachtig door. Vraag nu naar de brochure fonds- of bank beleggen

Introductie Beleggen

Bij beleggen gaat de aandacht meestal uit naar aandelen of obligaties. Er is een tijd geweest dat deze als vanzelf een vrije vlucht naar boven namen. Deze tijden liggen achter ons. Investeren zonder risico bestaat niet. Het verstandig omgaan met de manier waarop u die risico’s kunt afdekken en spreiden wel.

Beleggen met winstdeling

EBC bemiddelt voor u de geschikte beleggingspartners. Een groot deel van onze partners werken op basis van winstdeling. Doorgaans bedraagt dit percentage maximaal twintig procent van de gerealiseerde winst (high watermark). Zeker voor langere termijn is het mogelijk om met een doordachte strategie een goed uitgekozen pallet aan investeringen een portefeuille samen te stellen. Wilt u weten hoe het in uw voordeel kan werken? Leest u dan de brochure van een van de fondsen.

In duidelijke en heldere taal wordt u binnen 5 minuten duidelijk waarom investeren in grondstoffen ook uw aandacht verdient. EBC is cliënten remisier en belegt en of verhandelt zelf niet. We brengen u in contact met de juiste partijen. Laat u goed informeren door onze partners.

Afm & Wft

Wat is de positie van de Cliënten Remisier onder de wft?

Uit hoofde van artikel 12 Vrijstellingsregeling Wte 1995 waren cliëntenremisiers vrijgesteld van de vergunningplicht van artikel 7, eerste lid Wte 1995. Op grond van artikel 21 Wte 1995 moesten zij zich wel melden bij de AFM en werden zij opgenomen in het register. Het aanbrengen van cliënten is onder de Wft geen gereguleerde activiteit meer en valt daardoor buiten het toezicht van de AFM. In de Vrijstellingsregeling Wft staat de volgende passage: “Artikel 12 dat een vrijstelling voor cliëntenremisiers bevat is komen te vervallen vanwege het feit dat het aanbrengen van cliënten niet meer onder de definitie van het ‘verlenen van beleggingsdiensten’ in artikel 1:1 van de wet valt.” Onder de Wft vervalt derhalve de registratieplicht, alsmede de daaraan verbonden voorwaarden.

Onder de Wft geldt echter nog steeds dat cliëntenremisiers de klanten die zij aanbrengen bij onder toezichtstaande of vrijgestelde beleggingsinstellingen en beleggingsondernemingen niet mogen adviseren. In dat geval is de cliëntenremisier vergunningplichtig op grond van artikel 2:75 Wft. bron: AFM

Wat betekent EBC voor u:

EBC is alleen bevoegd in geven van inzichten van de huidige marktontwikkelingen en het doorverwijzen van uw contact gegevens naar de juiste samenwerkende beleggings partners van EBC Finance. Onze Cliënten Remisier ’s zijn vrij om te bepalen waar uw beleggingswensen kunnen worden ondergebracht. Tevens willen wij u er met klem op attenderen dat EBC en aangesloten consultants onder geen enkele voorwaarde beleggingsadvies aan u zal geven.

EBC is niet verantwoordelijk voor de geleden adviezen. Behaalde resultaten vanuit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Wij realiseren deze dienstverlening met diverse financiële partijen in de Benelux . EBC beschikt over een breed netwerk Informal investors, beleggers, banken en financiële beleggingspartners.

EBC voordelen:

EBC werkt rechtstreeks met banken en partners (dus niet via brokers)
Beleggen met Winst deling (10 – 20%)
100 % controle over uw inleg. (eigen account)
Start stop wanneer uw wilt.
24/7 inzage over de status van uw belegging.

Al onze consultants hebben ruime ervaring en staan u graag te woord. Wilt u weten wat beleggen via EBC voor u kunt betekenen? Vul onderstaand formulier in en vraag naar de brochure “Beleggen”

risicometer-klein

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Bij de interesse fase neemt u contact met ons op en informeert u ons naar de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt. Als u onze remisiers belt kunt u verwachten dat u wordt geïnformeerd over de huidige marktontwikkelingen economische omstandigheden en geven u inzicht in de huidige commodity markets.

We informeren u openlijk over de beste mogelijkheden die onze partners u kunnen bieden, op deze wijze bemiddelen we voor u altijd de beste mogelijkheden en geven zij de beste beleggingsadviezen. Vraag naar onze brochure “Beleggen” Wilt u inhoudelijk meer weten over Fondsen en beleggen met grondstoffen vraag dan hieronder de brochure op.

In deze fase brengen we u nogmaals op de hoogte van de actuele markten, u heeft direct conact met onze consultants. Niet alleen krijgt u market insights maar geven we inzicht in de verschillende financiële partijen die op de markt aanwezig zijn.

Onze remisiers wijzen u op de bezwaren en gevaren van beleggen. Het is belangrijk dat u zich goed inleest in de fondsen en of andere prospectussen. We sturen u in deze fase het inschrijfformulier en bijbehorende brochure.

Wilt u weten hoe de inhoudelijkheden zijn van bijv. het Fonds? Aarzel niet en vraag nu vrijblijvend de brochure op.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Nadat u de brochure en de prospectus van het betreffende fonds heeft opgevraagd en doorgelezen maakt een van onze Clienten Remisier(s) een persoonlijke afspraak met een van onze financiële partners en uzelf om de inhoudelijkheid door te nemen. Medewerkers van van EBC geven slechts marktinzichten maar geven geen beleggingsadviezen.

Advies door financiële partners:
Doorgaans vinden deze afspraken s’avonds en of over dag plaats bij u thuis of op een andere locatie. Onze Remisiers geven GEEN advies. De afspraak wordt gemaakt met een van onze financiële partners / account managers van de betreffende instelling.

Wat doet EBC voor u:

– We beantwoorden vragen over de algemene brochure (geen advies)
– We bemiddelen u naar de juiste financiële partner.
– We sturen uw gegevens vertrouwelijk naar de financiële partner.
– We arrangeren de afspraak.
– We wijzen u op de risico’s van beleggen.
– We monitoren de voortgang en kwaliteit van de bemiddeling.

Wat doet de financiële partner tijdens de afspraak:

– de partner stelt het bedrijf voor
– geeft advies en inzichten in beleggen
– brengt uw wensen en mogelijkheden in kaart
– neemt de algene voorwaarden met u door
– stelt de overeenkomsten met u op
– legt u uit wanneer er gestart kan worden met beleggen

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken met een van ozne financiële partners t.b.v. beleggingsmogelijkheden vul dan onderstaand formulier in en maak een afspraak.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

EBC rekent geen bemiddelingskosten aan u. Tevens hoeft u EBC niet te betalen voor het geven van marktinzichten welke worden gegeven door de Clienten Remisier’s. Ook worden geen kosten aan u berekend t.a.v. de bemiddeling.

Bemiddeling EBC:

Geen kosten. € 0,-

Acceptatie:
De acceptatie fase houdt in dat u een overeenkomst gaat afsluiten met een van onze financiële partners. U weet hoeveel u gaat starten met beleggen en er is een adviesplan opgesteld door de betreffende financiële instelling. De kosten en voorwaarden worden u doorgaans goed uitgelgd en u bent op de hoogte van de werkwijze en de risico’s. De wijze van acceptatie bepaalt u samen met uw aangewezen financiële partner.

Kosten Fonds:
De kosten van het fonds zijn als volgt:

– Minimale inleg: € 25.000,-
– In en uit stap kosten: 4% (maximaal)
– Management Fee: 1% (per jaar)
– Administratie Fee: 1%
– Percentage Winstdeling 10% – 20%

Kosten Bank:

Deze kunnen wisselen per bank en zijn doorgaans 1 tot 5 % van uw inleg saldo. Voor meer informatie verwijzen we u naar de algemene voorwaarden van de betreffende bank. U wordt vooaf hierover ruimschoots geinformeerd door de financieël partner..

Wilt u meer weten over de kosten en of Fondsbeleggen? Vraag hieronder de brochure op.

Neem contact met ons op

 1. Beschikbaar in de Dag of Avond
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (geldig e-mailadres)
 

cforms contact form by delicious:days

Sidebar_debiteurenbeheer
Side beleggen